O VESTE BUNÃ! Poliţistul pontos s-a reîntors pe Facebook

21 Aug 2015
O VESTE BUNÃ! Poliţistul pontos s-a reîntors pe Facebook
Marian Godina, poliţistul din Brașov devenit celebru după ce textele sale au făcut înconjurul internetului, și-a redeschis pagina de Facebook. Ea fusese suspendată, fapt ce a alimentat suspiciunile despre o posibilă sancţionare a poliţistului de către șefii lui.

Ȋn urmă cu 20 de ore, poliţistul și-a redeschis contul de Facebook și a postat următorul mesaj:

„Vă mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-ați susținut, v-am urmărit tot timpul si am fost profund emoționat de mesajele dumneavoastră.

Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publică postările in mass-media, să facă acest lucru fără să adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice. Precizez că nu am fost sancționat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetări administrative.

Și ca să inchei in registrul obișnuit...

...ANDIAMO !!!”




Celor care nu știu în ce registru trebuie să decodifice mesajul de mai sus le reamintim că Marian Godina este autorul unor texte umoristice. :)

http://www.mariustuca.ro/fun/mai-tari-decat-bancurile-cu-capul-de-creta-textele-unui-politist-de-circulatie-fac-deliciul-internetului-14501.html

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră