O pensionară din Iași se chinuieşte să dovedească că.... trăiește

02 Iun 2015
O pensionară din Iași se chinuieşte să dovedească că.... trăiește
O pensionară de 60 de ani din omuna ieșeană Tomești, se luptă să dovedească oficialităților că nu a murit. Recent, femeia, care în ultima jumătate de an a stat în Spania, la fiica sa, a mers la o farmacie să-și ia medicmentele prescrise de medic și a aflat că în sistemul informatic figurează ca fiind decedată.

Potrivit TVR, Maria Balaur bate drumul între Casa de Asigurări, medicul de familie şi primărie pentru a demonstra că este în viaţă şi are dreptul la tratament.

Femeia a încercat să afle cine a ”omorât-o” în acte şi a mers mai departe, la Casa de Asigurări de Sănătate. Paradoxal însă, la data aşa-zisului deces nu este trecută nicio menţiune. La fel stau lucrurile şi în registrul Stării Civile din comuna Tomeşti.

Cazul femeii nu este însă unica eroare din sistemul informatic. În noiembrie anul trecut, o familie din Târgovişte s-a trezit că poştaşul le-a adus cardul de sănătate al tatălui mort de cinci ani.
O femeie de 60 de ani a avut parte de surpriza vieţii. A mers la farmacie să-şi ia medicamentele prescrise pe reţetă, însă a aflat că figurează în sistemul informatic ca decedată. Acum, pensionara bate drumul între Casa de Asigurări, medicul de familie şi primărie pentru a demonstra că este în viaţă şi are dreptul la tratament. - See more at: http://stiri.tvr.ro/cazul-mortii-virtuale-o-ieseanca-se-lupta-sa-demonstreze-casei-de-asigurari-de-sanatate-ca-e-vie_61183.html#sthash.Gq6KT3OM.dpuf

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră