UPDATE. O maşină în care se afla o familie cu doi copii a căzut în Dunăre

08 Oct 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. O maşină în care se afla o familie cu doi copii a căzut în Dunăre

O maşină în care se află o familie cu doi copii a căzut sâmbătă în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin. Căutările au fost întrerupte din cauza apei foarte reci şi au fost reluate duminică dimineaţa, La operaţiunile de căutare participă echipajele ISU Caraş-Severin şi scafandri din Mehedinţi şi Argeş.

UPDATE. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraş- Severin, Elena Târlă, scafandrii au identificat maşina care a plonjat sâmbătă în Dunăre şi au reuşit să o scoată la suprafaţă. ”Au reuşit să scoată autoturismul din apă, însă în interior nu se află nicio persoană”, a declarat Elena Târlă, conform news.ro. Scafandrii continuă căutarea celor patru dispăruţi.

Maşina se află la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de patru grade. Şoferul maşinii, un bărbat de 44 de ani, a reuşit să se salveze, fiind transportat la spitalul din oraşul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale, conform mediafax.ro.

"Din declaraţiile şoferului, se pare că în maşina condusă de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani. Se fac cercetări", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Ea a mai spus că şoferul avea permis de şapte luni şi cel mai probabil a pierdut controlul volanului. "Familia cu care spunea că era în maşină este din localitatea Sicheviţa şi se cunoşteau. Ar fi plecat de la Berzasca, respectiv Sicheviţa, spre Moldova Nouă la cumpărături. În zona în care a avut loc accidentul este o restricşie de viteză şi cu siguranţă că nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului în curbă", a adăugat Cecilia Dăneţ.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră