O măicuță vitezomană a băgat un BMW într-un copac

21 Aug 2015
O măicuță vitezomană a băgat un BMW într-un copac
Evenimentul rutier s-a petrecut în judeţul Botoșani, pe drumul ce duce spre Mănăstirea Vorona. Un microbuz condus de o măicuță a intrat într-o depășire iar din cauza unor gropi, șoferiţa a tras de volan și a izbit un autoturism marca BMW seria 5 înmatriculat în Germania, informează www.botosaneanul.ro.

Tânărul care se afla la volanul bolidului a povestit că pleca de la mănăstire. Ȋn mașina sa se mai  aflau femeie însărcinată și doi copii. Şoferul spune că a observat cum microbuzul de culoare roșie, marca Ford, care circula cu viteză, a intrat în depășire. La volan se afla o maică. „A ocolit gropile, a intrat în depășire, apoi a vrut să ocolească alte gropi și a intrat în fața mea și m-a băgat pe mine în copac”, povestea tânărul, într-o conversație telefonică.



După producerea accidentului, măicuța a rămas cu capul pe volan, fiind extrem de speriată. În acest timp, celălalt șofer se agita disperat să caute ajutor, pentru a-și repara bolidul, distrus în partea din față.

La locul accidentului a ajuns și o ambulanță, care a preluat femeia însărcinată și pe cei doi copii, unul dintre minori având o contuzie la nivelul gâtului.

De la locul impactului și până la cel în care microbuzul a fost oprit efectiv este o distanță de aproximativ 20 de metri. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră