O casă a fost distrusă de flăcări deoarece pompierii nu au putut ajunge. MOTIVUL este unul HALUCINANT pentru secolul XXI!

09 Mar 2017 | scris de Jeanina Nastase
O casă a fost distrusă de flăcări deoarece pompierii nu au putut ajunge. MOTIVUL este unul HALUCINANT pentru secolul XXI!

România, secolul XXI! Într-un sat din Botoşani, timpul pare să fi rămas undeva prin Evul Mediu. Într-un secol în care tehnologia depăşeşte orice barieră, o maşină de pompieri nu a putut ajunge la locul în care se întâmpla o tragedie.

 Mai exact, o casă a fost mistuită în întregime de flăcări din cauză că mașina de pompieri a rămas împotmolită în noroiul de pe stradă. Se întâmplă într-un sat din Botoșani. Un bătrân de 80 de ani a rămas, marți, fără averea agonisită într-o viață. Un incendiu a izbucnit în casa acestuia și, din păcate, deși salvatorii, trei autospeciale de pomieri din Trușești, au ajuns repedede în comuna Mihălășeni, aceștia nu au putut ajunge la casa cuprinsă de flăcări. Mașinile au rămas blocate cu 200 de metri înainte de locul vizat, în noroiul mare cât o mlaștină.

„Intervenția a fost îngreunată de drumul greu accesibil, pompierii fiind nevoiți să întindă linii de furtun pe o distanță de peste 200 de m", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botoșani. scrie stiri.botosani.ro

Viceprimarul comunei Mihalaseni, Ilie Hritcu, a precizat pentru Stiri.Botosani.ro ca pe strada respectiva este o problema din cauza apei care izvoraste mai mereu. Acesta a spus ca a trimis un buldoexcavator care a tras autospecialele pompierilor pana langa casa, din pacate, insa, mult prea tarziu pentru a mai salva ceva din locuinta.

 

 

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră