O cădere ce nu se mai oprește. DNA cere arestarea Elenei Udrea

20 Oct 2015
O cădere ce nu se mai oprește. DNA cere arestarea Elenei Udrea
Aventura Elenei Udrea in viata publica a Romaniei capata accente tot mai dramatice:DNA cere arestarea acesteia intr-un nou dosar de coruptie.

E nevoie de avizul Camerei Deputatilor pentru aprobarea arestarii preventive dar in mod sigur forul legislativ nu va respinge aceasta solicitare.

Ea este acuzata de luare de mita,trafic de influenta, spalare de bani ,instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

In acest dosar, mita, potrivit DNA reprezinta 3,8 milioane de euro primite din partea unuin om de afaceri care dorea continuarea unui contract de vanzare-cumparare de energie electrica de la Hidroelectrica.

O alta acuzatie de mita- 520.000 de lei in acest caz- se refera la renovarea unei vile din Eforie Sud, trecuta din proprietatea de stat in cea privata si vanduta ulterior la un pret subevaluat.

Acuzatiile sunt grave si daca se confirma,pedepsele sunt extrem de severe. Udrea este judecata in acest moment in faimosul dosar” Gala Bute” si nici aici lucrurile ne stau prea bine.

Intrata de mai bine de 10 ani in politica, Elena Udrea a cunoscut gloria in mandatele lui Traian Basescu a carei apropiata era. Sefa a cancelariei prezidentiale dar si sefa a Ministerului Dezvoltarii a fost intotdeauna o personalitate controversata.

Extrem de ambitioasa nu si-a ascuns niciodata dorinta de a ajunge presdinte a Romaniei. A si candidat la ultimele alegeri prezidentiale dar fara mare succes. A fost casatorita un timp cu Dorin Cocos, “afaceristul-vedeta “al Dosarului Microsoft-si el pasibil de multi ani de puscarie.

Elena Udrea reprezinta modelul unui anumit tip de succes in perioada post-decembrista-multa ambitie si multa influenta in cele mai inalte sfere ale puterii-, dar si mult farmec feminin cu efecte poltice nebanuite.

Caderea ei este extrem de spectaculoasa si e greu de presupus ca exista varianta unei reusite in multimea de acuzatii care i se aduc. Fata din Buzau a vrut sa cucereasca Bucurestiul si uite ce a iesit...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră