O actriţă din Las Fierbinţi, ucisă de soţ

21 Feb 2018
O actriţă din Las Fierbinţi, ucisă de soţ

Detalii cutremurătoare ies la iveală după ce corpul neînsufleţit al unui bărbat de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc, iar cel unei femei, într-un apartament din bloc. Ultimele informaţii arată că aceasta era o actriţă care a jucat în serialul Las Fierbinţi.

Dubla tragedie s-a petrecut la Chişinău, iar victimele sunt soţ şi soţie, conform publika.md. Femeia din apartament de 31 de ani avea gâtul tăiat, iar într-o altă cameră poliţia a găsit copilul cuplului de numai 20 de zile.

Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului s-a întors la ea. Cei doi ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul ar fi lovit-o cu cuţitul în jurul gâtului.

Apropiaţi ai bărbatului susţin că Anastasia i-a cerut fostului soţ să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei. Totodată, unele surse au spus că fotomodelul Anastasia nu-i permitea fostului soţ să-şi viziteze copilul, iar pentru fiecare vizită aceasta cerea câte 1.000 de euro.

Victima, Anastasia Cecati, era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți". Soţul ei era dentist la o clinică privată din Capitală.  

Tot în România, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră