Un român ştia din această vară: Hillary are acelaşi număr de destin ca şi Ponta. Va pierde alegerile!

09 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Un român ştia din această vară: Hillary are acelaşi număr de destin ca şi Ponta. Va pierde alegerile!

 

Cât e destin, cât e noroc, cât a contat renumele lui de miliardar excentric în tot ceea ce a însemnat ascensiunea lui spre Casa Albă? Iată ce spunea în iulie 2016numerologul Voropchievici: Donald Trump are număr de destin 4, în timp ce Hillary Clinton îl are pe 9, acelaşi număr al destinului pe care l-a avut Victor Ponta în anul 2014 şi a pierdut alegerile. Numerologul  mai susţine ca Donald Trump are toate şansele să deţină frâiele la Casa Albă.

Cum va fi preşedintele Americii? 

Cum este Hillary Clinton şi cine o va vota? „Hillary are probleme de asociere cu ceilalţi, este o femeie foarte dificilă. Din cauza necăjitului ăluia, Bill, nu mai e o femeie conciliantă. Să ştiţi că, în pădure, toti stejarii sunt puternici, dar dacă vii cu drujba... Bill şi Hillary nu se potrivesc deloc. Ei nu au o relaţie”, a dezvaluit numerologul în emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Hillary, sintetică, falsă, nu are substanţă...

„Oamenii pragmatici o vor vota pe Hillary Clinton. Ce vrea americanul? Sporturi extreme, teribilism, tot ce inseamna forta... Hillary Clinton este doar o supravietuitoare. Din cauza ca e nehotarata, pierde oportunitati tocmai atunci cand trebuie sa definitiveze. Mai pe romaneste, se ineaca precum tiganul la mal. Îmi pare rau că, pentru ea e an personal 9“, a mai spus Voropchievici.

„Hillary este sintetică, este falsă, nu are substanţă”, susţine parapsihologul Lidia Fecioru. În ultima vreme s-a vehiculat că, dacă Hillary Clinton eşueaza în cursa pentru Casa Alba, Michelle Obama ar putea fi urmatorul preşedinte de culoare al Americii şi prima femeie preşedinte.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră