Ping-pong cu Teatrul Nottara: De la ArCub la Teatrul Elisabeta. Ce mai urmează?

08 Ian 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ping-pong cu Teatrul Nottara: De la ArCub la Teatrul Elisabeta. Ce mai urmează?

"Spectacole ale Teatrului Nottara s-ar putea desfășura și în incinta Teatrului Elisabeta, instituție privată, cu care reprezentanții Direcției Cultură a Municipiului București au purtat discuții în vederea închirierii acestei locații, însă decizia finală aparține managementului Nottara, care trebuie să evalueze dacă locația corespunde pentru desfășurarea spectacolelor", anunţă Primăria Generală într-un comunicat .

Reprezentanții Direcției bucureştene de cultură au obținut acordul proprietarilor clădirii pentru a pune la dispoziție sala de spectacole. "Managementul Nottara va decide dacă acest spațiu se pretează pentru desfășurarea spectacolelor și, în cazul unei decizii favorabile, conducerea Nottara va beneficia de întreg sprijinul primăriei pentru închirierea locației", a afirmat primarul Răzvan Sava.

Clădirea ArCub din strada Batiștei nr 14 — imobil identificat de Primăria Capitalei ca alternativă pentru desfășurarea spectacolelor Teatrului Nottara — a fost încadrată în clasa I de risc seismic, conform unei noi expertize a imobilului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră