Noi sensuri unice la Craiova

11 Oct 2017 | scris de Luminita Ciobanu
Noi sensuri unice la Craiova

Începând cu 11 noiembrie, Primăria Municipiului Craiova pune în aplicare hotărârile Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale cu privire la instituirea unor măsuri de reglementare a circulaţiei rutiere.

Prin urmare, se va institui sens unic de circulaţie pe Str. Vlad Ţepeş, circulaţia urmând să se desfăşoare dinspre Str. Eroilor către Str. Alexandru Macedonski.

Totodată, circulaţia în regim de „sens unic”, pe aleile carosabile din parcarea interioară amenajată  în perimetrul delimitat de blocul „Patria” şi blocurile M5–M14 se va desfăşura astfel: accesul autovehiculelor din str. A.I. Cuza către parcare, se va realiza pe aleea dintre blocul „Patria” şi blocul M14, ieşirea autovehiculelor din parcare către str. A.I. Cuza se va realiza pe aleea dintre blocurile M13 şi M14, respectiv ieşirea autovehiculelor din parcare către str. Calea Bucureşti se va realiza pe aleea dintre blocurile M8 şi M9.

Pe de altă parte, vor fi restricţii temporare de circulaţie rutieră cu ocazia desfăşurării Ceremoniei de primire a Detaşamentului de apărare antiaeriană care a participat la Grupul de luptă pentru asigurarea prezenţei înaintate consolidate în Nord - Estul Alianţei NATO, Polonia. Aşadar, în intervalul orar 10:00-13:00, se va închide circulaţia rutieră pe Str. A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii, Str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I.Cuza, Str. Popa Şapcă.

Reprezentanţii Primăriei Craiova subliniază că în situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestării, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră