Mircea Badea, de astăzi un om liber de orice fel de colegialitate de trust! Pe bună dreptate!

08 Oct 2015
Mircea Badea, de astăzi un om liber de orice fel de colegialitate de trust! Pe bună dreptate!
Mircea Badea , văzut de departe, departe  de admiratori dar și de cei care îl denigrează, este un tip care nu te lasă să stai liniștit pe scaunul tău, liber de orice fel de implicare, te pune să gândești, te face să acționezi.

Mircea Badea atrage și respinge totodată, e liber de orice fel de exprimare dogmatică și stereotipă și încântă lumea, sau face să-l înjure, atunci când, de la măsuța emisiunii lui, fie povestește o întâmplare, fie lansează un atac asupra vreunui "emanat" al societății noastre aproape capitaliste și aproape multilateral dezvoltate, al cărui comportament frizează bunul simț, logica sau chiar legalitatea.

Ce se mai poate spune despre Mircea Badea? Sigur că da, are un simț deosebit al camaraderiei, și cred că dacă cineva ajunge să-i devină prieten, e gata să sară și-n foc, să-și dea averea sau viața, pur și simplu în ideea că de-aia ai prieteni pe lumea asta!

Într-un post publicat pe blogul său, Mircea Badea se declară dezamăgit de cei care ar fi trebuit să-i aprecieze și să-i respecte cel mai mult părerile și felul său de a fi, colegii de trust, trezindu-se în situația celui care spune "ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!".

La baza dezamăgirii stă faptul că niște colegi de televiziune au găsit potrivit, de cuvință, să invite în emisiune, deci să popularizeze, o persoană care l-a jignit.
Dacă gestul e măcar colegial, în interesul televiziunii pe care o reprezintă sau de o minimă decență, judecați singuri!

Puteți citi în continuare postarea făcută de Badea pe blogul său - www.mircea-badea.ro/.

___________________________

A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimtirea, autismul multor “colegi”, ba chiar, in multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu buna stiinta a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul in zece ani de regim Basescu, ma duc pe mine la decizia de azi. In timp ce noi ne luptam cu abuzurile si ieseam pe strada la mitinguri de protest, suportand zilnic, impreuna cu familiile noastre, atacurile unui urias sistem de propaganda si repercusiune, altii frecau putza in tarana, faceau glumitze inepte si incercau sa fluiere inocent ca sa transmita public indirect ca ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problema in sine, lipsa totala de respect si sfidarea insa, sunt probleme mari, pe care nu vreau sa le mai tolerez. Indiferent de consecinte.
Ma rog, faptul ca astia de la Neatza l-au invitat sa-i faca pr pe un golan de doi lei care-si face tricouri cu injuraturi la adresa mea, e minor. Dar s-a intamplat sa fie picatura care sa creasca nivelul oceanului. (Pot sa-i faca ei pr pana le vine rau, asta tot va sterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie imi pare rau ca n-a venit in emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit si mai asumat.
Bun, ca sa comprim: nu sunt coleg decat cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidatoare, sabotoare, nesimtite, la adresa mea, sa se astepte la repercusiuni.

P.S. Daca ai fost plecat de pe planeta, asta este tricoul cu injuratura:





Alte stiri din Actualitate

Ultima oră