Mircea Badea, despre alegerea lui Trump:"Propagandiştii securişti îşi vor înghiţi cuvintele"

09 Noi 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Mircea Badea, despre alegerea lui Trump:

Mircea Badea postează, în pagina sa de Facebook, Mircea Badea chiar el, şi pe blogul său, mircea-badea.ro, un mesaj referitor la rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, în care concentrează, în câteva cuvinte, motivele care au dus la alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA.

În opinia sa, votul în favoarea lui Trump se explică prin faptul că lumea s-a săturat de lozinci, de sistem, de greşeli camuflate propagandistic.

El precizează că încă de acum trei luni spunea că Trump va câştiga, iar în România "toţi propagandiştii securişti care îl înjură pe Trump îşi vor înghiţi cuvintele".

"Sunt singurul român public care a câştigat alegerile în America!", proclamă Badea.

Iată, mai jos, postarea integrală.

"Gata, s-a terminat: Trump e presedintele SUA! Lumea n-a mai putut cu sistemul, cu lozincile, cu greselile camuflate propagandistic si n-a mai suportat nici coruptia. Asa ca a ales un om care n-are nicio legatura cu sistemul. Va fi bine? Va fi rau? Habar n-am. Dar stiu ca asa ca pana acum nu se mai putea. Nici pe planeta, nici in Romania! Sunt singurul roman public care a castigat alegerile in America! Acum trei luni spuneam ca toti propagandistii securisti care il injura pe Trump, de la Hotnews la ziare.com, de la Realitatea la Digi, isi vor ingiti cuvintele".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră