Militar NATO, găsit MUTILAT într-un club din Cluj-Napoca!

25 Mai 2015
Militar NATO, găsit MUTILAT într-un club din Cluj-Napoca!
 Incident grav, sâmbătă noapte, într-un club din Cluj Napoca. Un soldat NATO de origine portugheză, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mutilat în toaleta doamnelor. Bărbatul a ajuns la spital cu fractură de maxilar stâng și fractură de incisivi.
 
Potrivit ziardecluj.ro, militarul s-ar fi dus cu mai mulți bărbați înttr-un club, după ce, în prealabil, fusese la meciul CFR-ului.
 
În jurul orei 4.20 dimineață, acesta ar fi ieșit din club în stare fizică perfectă și ar fi intrat în baia doamnelor, unde a fost găsit mutilat o oră mai târziu. 
 
A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj, ulterior fiind direcționat către Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo – Facială Cluj . După investigații, soldatul a plecat din spital pe propria răspundere și s-a internat  la Spitalul Militar.
 
”Daca vor sa arunce vina pe noi, nu o sa le mearga. Nimeni nu a intrat in acea toaleta cat timp am fost noi acolo si este foarte posibil ca el sa se fi automutilat, poate chiar in urma consumului unor substante halucinogene. Baia fetelor e foarte mica si nu permite posibilitatea unor batai de asemenea anvergura. Poate ca soldatul vrea sa se scoata, ca sa dea vina pe noi, dar ne vom apara!”, a declarat unul dintre angajații clubului.
 
Poliția spune că nu cercetează cazul și asta pentru că nu există indicii că soldatul NATO ar fi fost agresat. (V.M.)
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră