Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, găsit mort într-un apartament din Bragadiru

05 Sep 2015
Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, găsit mort într-un apartament din Bragadiru
Fostul secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, Mihail Balasescu, a fost găsit mort de fosta lui soție, vineri seară, într-un apartament din Bragadiru.

Până în acest moment, principalul suspect în opinia anchetatorilor este fostul socru al politicianului, căutat acum de polițiști, și care era se pare nemulțumit de relația dintre fiica sa și Bălășescu.

Din spusele vecinilor, certurile dintre cei doi foști soți se produceau destul de frecvent. Mihail Bălășescu obisnuia să-și viziteze destul de des fosta consoartă, care depusese și o plângere la Parchet pe numele fostului politician.

Vecinii povestesc că în cursul după-amiezii de vineri, fosta soție a lui Bălășescu a părăsit apartamentul după o ceartă mai aprinsă cu acesta. Tot din declarațiile martorilor se înțelege că la scurt timp după plecarea femeii, în apartament și-a făcut apariția tatăl acesteia.

"Socrul și-a omorât fostul ginere, îl dăduse afară. Socră-su a venit și a zis că facea scandal, o bătea. I-a dat cu ceva în cap, pe urma a fugit. Nouă ne-a spus chiar polițistul. Au căutat pe aici prin gunoaie, peste tot, obiectul crimei. N-au găsit nimic", a declarat un martor pentru o echipă de televiziune sosită la fața locului.

Tot vecinii povestesc că cea care a descoperit cadavrul a fost fosta soție, care a și anunțat evenimentul la 112.

Mihail Bălășescu și ultima sa soție și-au împărțit recent bunurile. Inedit este faptul că femeia a cerut la partaj până și husa telefonului mobil, printre lucrurile care au mai intrat în masa partajabilă s-a numarat suportul de la televizor, cuptorul cu microunde.

articol în curs de actualizare

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră