Mihai Goțiu, cu nasul spart de pumnul lui Mirel Palada, în studioul unei televiziuni (VIDEO)

13 Sep 2017
Mihai Goțiu, cu nasul spart de pumnul lui Mirel Palada, în studioul unei televiziuni (VIDEO)

S-a învolburat Facebook-ul după ce mai mai multe surse lansau informația cum că s-ar fi lăsat cu caft mare în studioul televiziunii B1 TV. Protagoniștii nu s-au numit Mayweather sau McGregor, ci Palada și Goțiu.

Pe fondul unor controverse ce țin de mediul politic și social, adică de fiecare dintre ei, sociologul Mirel Palada, practicant de aikido, a părăsit calmul cu care se încarcă practicanții acestei arte marțiale și i-a dat o zmetie peste nas politicianului Mihai Goțiu. Nasul lui Goțiu n-a consimțit să adere mișcării #rezist și s-a spart.

Incidentul a fost confirmat de realizatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, despre care unele surse spun că ar fi fost șocată de eveniment, dar care a continuat fără să fie prea stingherită prestația sa pe post.

"Voi face plangere penala impotriva lui Mirel Palada. Hai să vă spun ce s-a întâmplat. În timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat în politică pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu îi lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să îi spun nesimțit. Am spus că dacă va continua să intre peste mine să nu mă lase să termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele.", a spus Goțiu.

De partea cealaltă, Mihai Palada nu a prezentat până la redactarea acestui articol niciun punct de vedere.

Ce regretă toată lumea, simpatizanți ai ambelor tabere, este faptul că toată nebunia nu s-a petrecut în direct, ci în timpul pauzei publicitare.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră