Mihaela Rădulescu. Despre răutate și lucrurile mai puțin simple. „Rautatea femeilor e ca terorismul international - nu va gasi nimeni o solutie definitiva”

19 Oct 2015
Mihaela Rădulescu. Despre răutate și lucrurile mai puțin simple. „Rautatea femeilor e ca terorismul international - nu va gasi nimeni o solutie definitiva”
Se pare că multe femei sunt geloase pe relația între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Sau pur și simplu pe succesul și notorietatea „Răduleascăi”. Iubitul ei a început să primescă fel de fel de mesaje de la persoane de sex femin care îi„doresc binele”. Nu a trecut mult timp și Mihaela Rădulescu a reacționat. „Rautatea femeilor e ca terorismul international - nu va gasi nimeni o solutie definitiva”, a scris diva pe Facebook. Deocamdată Mihaela dă doar un nume. Vor urma (sau nu) altele. Este însă vizibil că a dezgropat securea războiului și pare dispusă să tragă (scalpul) oricui i se bagă în casă.
Dar să vedem ce a scris diva pe Facebook.


Rautatea femeilor e ca terorismul international - nu va gasi nimeni o solutie definitiva, caci specimenele care se dedau la facut rau altora nu vor disparea niciodata si vor avea mereu aceeasi logica debila - miza lor ne scapa noua, celor care inca mai operam cu bunatatea, iubirea si concentrarea pe frumusetea vietii. Sunt femei care-si cara rautatea dupa ele exact ca o trusa de machiaj - peste tot, chiar daca nu schimba cu nimic situatia si chiar daca nu intereseaza pe nimeni nuanta rujului la casa de marcaj. N-ai ce sa le faci, caci rautatea fara miza e o boala si nu prea se vindeca, daca-i netratata la timp, cu o zguduiala strasnica, gen…sa te lase balta cam toti cei dragi, care se prind la timp ca nu pot convietui langa un caracter putred. As adanci metafora initiala si as spune ca femeile rele sunt …kamikaze, ele nu fac doar rau altora, ci si lor. Rautatea si efectul actiunii lasa urmele alea urate pe orice chip si in orice privire, mutileaza suflete care oricum horcaiau si atrag rau, tot mai mult rau. Dar, femeile rele, cand se uita in oglinda, isi vad doar satisfactia unui nou atac asupra altora, mai ales asupra femeilor enervante prin fericirea si implinirea lor.

Ca multe dintre voi, sunt si eu o “victima” a unor astfel de atacuri. Poate chiar mai abitir, caci sunt mai expusa si deci, mai usor de luat la tocat de guri urat mirositoare. Nu ma mai intreb demult ce le mana in lupta asta absurda pe femeile rele, caci stiu raspunsul. Toti il stim. Nimic nu inraieste mai tare decat propria nefericire, comparata cu binele si seninătatea altora. Si nici nu mai incerc vreo terapie de grup:), caci e pierdere de timp si de armonie personala, doua chestiuni pe care eu le pretuiesc peste masura. Dar, din cand in cand as vrea sa va amintesc voua, femeilor bune si iubite, ocupate cu viata voastra si a celor dragi, ca nu trebuie sa va pese, nu trebuie sa va macine, ci trebuie sa zambiti a intelegere. E o victorie, pana la urma, sa deranjezi pe altii. Nu radeti, e o concluzie deloc ipocrita si deloc hazardata - binele si bunatatea trezesc in femeile rele niste demoni-bumerang - tot ce arunca spre voi, se intoarce impotriva lor si le izbeste direct peste gurile spurcate . De-aia femeile rele zambesc stramb si au priviri de gheata si de-aia noi, restul femeilor lumii, traim iubire, respiram liniste si suntem de-o frumusete imbatabila. Barbatii, oricat ni s-ar parea noua de superficiali in anumite privinte, au cel mai bun radar pentru femeile rele si pentru caracterele urate . Nicio pereche de sani frumosi si niciun fund de competite nu ii va orbi intr-atat incat sa nu vada interiorul imbacsit al unei femei rele. 

In faze incipiente, rautatea se poate trata. Simptomatic vorbind, ea se arata nu numai prin gelozii absurde sau prin barfe sinistre, dar si printr-un balet corporal grotesc - femeile rele n-au prestanta si eleganta, ci doar nesiguranta, pofta excesiva de amenajare exterioara si …putini prieteni de soi. Le e cel mai bine in lumi care le seamana, de-aia, inevitabil, fac rau in gashca, in echipa, se ambaleaza si se mobilizeaza reciproc, sarbatoresc victorii de parca ar rade in hohote la inmormantari - totul e exact pe dos decat la oamenii buni, intelepti si facatori de bine in jurul lor. 

Mi-a venit ideea sa deschid subiectul, dupa ce am mai vazut o mostra de naucitoare rautate, ieftina si josnica - mai toate mesajele pe care le primeste Felix si pe care le citim impreuna, incep sau sfarsesc cu “iti vreau binele” si se desfasoara ca un cosmar pe un intestin aglomerat - in loc sa foloseasca toaleta, femeia care-i scrie barbatului meu, se zbate in asternutul ei umed si murdar, da din maini si din picioare, transpira pestilential si traieste un film doar al ei. Ma uit la Felix, el la mine si ne iubim mai departe. Femeile din soiul asta sunt un pericol doar pentru ele insele, dar ele n-au cum sa-si dea seama, caci singurul organ cu care si-ar putea detecta boala e deja afectat - si anume…creierul.
Doar ca sa mai adaugati pe listele negre o astfel de persoana, ii pomenesc numele - Mirela Baclea . Din pacate, e sora unei actrite pe care o respect, Liliana. Si pe Liliana o rog sa aiba grija de sora ei, poate mai are o sansa….

Traiti ce va bucura, fara sa incercati sa faceti rau altora, caci….va chinuiti atata doar pentru raul vostru. Nu are cum sa va fie bine, nu are cum sa va schimbe viata, nu are cum sa va puna in suflet nici iubire, nici impliniri, nici vreo liniste…. Rautatea e un monstru si, fara sa va dati seama, aratati ca atare.
Duminica frumoasa. Fiti buni si va va fi numai bine.
Mihaela
P.S.: Cum ar fi sa am timp si chef... sau sa-mi rog asistenta sa scriem si noi cate o scrisoare asijderea catre barbatii lor, catre locul de munca si, in unele cazuri, catre avocati care sa dea cu ele de pamant pentru hartuire, atac la persoana, calomnie, discriminare si ce s-o mai gasi pe masura actiunilor lor - caci, au mai fost niscaiva, ce s-au straduit ba in engleza, ba in germana, sa-l faca "un bine" lui Felix, uitand ca binele lui e deja pe cele mai bune maini. Iar iubirea e un zid care nu poate fi spart de nicio ciocanitoare...

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră