Metrorex: Stațiile de metrou cu o singură ieșire Tineretului, Apărătorii Patriei, Brâncoveanu..., închise pentru modernizare

05 Mar 2017 | scris de Magda Marincovici
Metrorex: Stațiile de metrou cu o singură ieșire Tineretului, Apărătorii Patriei, Brâncoveanu..., închise pentru modernizare

Stațiile de metrou cu o singură ieșire – Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu, Pantelimon etc. – vor fi înschise o săptămână  pentru lucrări de modernizare, a anunțat Metrorex.
 Marin Aldea, directorul Metrorex, a precizat că  se fac toate eforturile pentru ca perioada cât stațiile vor fi închise să fie scurtă și călătorii să fie informați. 

 „La stațiile care au un singur acces vom lua măsura închiderii lor pe perioada implementării acestui proiect, aproximativ o săptămână. Astfel că în stații precum ‘Apărătorii Patriei’, care are un singur acces, din motive de securitate și siguranța călătorilor transportați vom lua măsura închiderii pe o perioadă de maximum o săptămână ca să lucrăm la înlocuirea sistemului de control-acces. Este bine să se știe de la început. Noi o să mediatizăm, o să explicăm călătorilor că nu există altă soluție și vom face tot posibilul ca această perioadă să fie cât mai scurtă”, a explicat directorul Metrorex.

Deocamdată, nu s-a precizat când vor începe lucrările de modernizare. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră