Mesajul lui Mircea Badea pentru studenţi: La muncă, asistaţi social cu aifon!

19 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Mesajul lui Mircea Badea pentru studenţi:  La muncă, asistaţi social cu aifon!

Realizatorul şi prezentatorul TV Mircea Badea nu este de acord cu petiţia iniţiată de studenţi după ce senatorii au modificat ordonanţa guvernului prin care li se acordă gratuitate totală pe CFR.

"Unii studenti stau cu mana intinsa ca cersetorii. Au hotarat ca Ordonanta de Urgenta care le da gratuitate la tren e buna. Ca atare, milogii au facut o petitie. Vedeti aici cati milogi schelalaie dupa bani publici.  P.S. Luati labele de pe banii publici, milogilor! #rezistati fara bani publici! Mars!", a scris Mircea Badea pe Facebook, într-o primă postare.

Ulterior, după ce a fost preluat de presa online, el a revenit cu o nouă postare, trimiţându-i la muncă pe studenţi." Foarte corect am zis! Noi muncim si platim de ne rupem ca sa tinem in spate handralai buni de munca?! In SUA pana si facultatea costa, si inca foarte multi bani. In Romania le subventionam chiar si calatoriile la munte si la mare?! Mor copiii bolnavi de cancer pentru ca nu sunt bani sa-i trimitem afara la tratament si noi sponsorizam lene si futaiuri?! La munca, asistati social cu aifon!", a completat Badea.

La momentul difuzării acestei ştiri, petiţia studenţilor strânsese 1599 de semnături.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră