Mesaj de susținere pentru Regele Mihai: Vom lupta pentru restaurarea Monarhiei (VIDEO)

03 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Mesaj de susținere pentru Regele Mihai: Vom lupta pentru restaurarea Monarhiei (VIDEO)

"Toți membrii ANRM se roagă pentru însănătoșirea Majestății Sale. În același timp, ANRM își reafirmă fidelitatea de nezdruncinat și sprijinul față de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României și față de toți membrii Familiei Regale a României.

ANRM va continua să militeze ca până acum pentru revenirea României pe drumul său firesc, acela de monarhie constituțională", anunță ANRM într-un comunicat de presă.

CITEȘTE și:

Regele Mihai este grav bolnav. Reacții din România

Patriarhul Daniel îndeamnă la rugăciune pentru însănătoșirea Regelui Mihai

Regele Mihai, grav bolnav. Cioloș îi transmite optimism

Într-un mesaj făcut public ieri, suveranul a afirmat că este sigur că fiica sa "Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța" de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

"În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei", a transmis Regele Mihai I.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al regelui Mihai I, Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, iar diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

"Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, și va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere", se mai arată în document.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră