Mersul trenurilor, afectat de condițiile meteo nefavorabile

03 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Mersul trenurilor, afectat de condițiile meteo nefavorabile

Traficul feroviar este deschis, la această oră, pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind, însă, adaptată la condiții meteo nefavorabile, informează, Compania Națională de Cai Ferate 'CFR' SA.

Conform unei atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie, în intervalul 3 ianuarie, ora 14 — 4 ianuarie, ora 12, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al țării și vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm. În Oltenia și vestul Munteniei vântul va avea intensificări temporare, atingând la rafală 50...55 km/h, iar în sudul Banatului 60...70 km/h, viscolind zăpada.

Echipele feroviare de specialitate fac verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată de pe raza județelor aflate sub cod galben, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine operativ pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice care se pot înregistra la nivelul șinei, din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire sau de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro. (agerpres)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră