Chirurgul ortoped, Gheorghe Burnei, PRIMA REACTIE după acuzaţiile de malpraxis şi luare de mită

10 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Chirurgul ortoped, Gheorghe Burnei, PRIMA REACTIE după acuzaţiile de malpraxis şi luare de mită

 

„Este vorba de un material biocompatibil, care a fost autorizat de Ministerul Sănătăţii de la acea vreme. (...) Acest material a fost folosit pentru coloana vertebrală, ştiu de la doctori că este un material autorizat, l-am folosit şi noi, la zeci de intervenţii, au rezultate foarte bune, iar cei care au făcut aceste afirmaţii sunt răuvoitori. Acest copil dacă nu ar fi fost operat ar fi avut o situaţie mult mai grea decât este acum”.

De asemenea, la DGA au fost depuse, in ultimele ore, mai multe denunturi despre fapte de natura penala ce ar fi fost savarsite de chirurgul Gheorghe Burnei.

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei a fost ridicat de politisti si dus la Spitalul Marie Curie, pentru a asista la una dintre cele cinci perchezitii care au loc in acest caz. O alta perchezitie a avut loc acasa la medic. In urma experimentelor facute de medic, mai multi copii ar fi avut de suferit, potrivit acelorasi surse.

Cu cateva zile in urma, in 6 decembrie, Casa Jurnalistului a prezentat cazul unei fete, care, in urma a 11 operatii efectuate de Gheorghe Burnei, de-abia se mai poate da jos din pat, dupa ce medicul i-ar fi implantat un dispozitiv ceramic neomologat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră