O sătmăreancă, primul martor în cazul accidentului lui Dan Condrea, rupe tăcerea:„prea multe minciuni! (...)“

25 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
O sătmăreancă, primul martor în cazul accidentului lui Dan Condrea, rupe tăcerea:„prea multe minciuni! (...)“

Sătmăreanca Gabriela Monica Pelin a reușit – printr-o postare pe contul său de Facebook, să schimbe optica în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Martorul spune că a fost prima care a ajuns la fața locului și a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat. Mai mult, tot sătmăreanca a fost cea care a sunat la 112.

”Moartea lui Dan Condrea prea multe minciuni!! Eu am fost femeia sofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fata locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucati din autoturism pe sosea si masina derapase de pe sosea. Am sunat la 112 si am căutat supraviețuitori împreună cu biciglistul dar când i am arătat domnul a spus ca nu se poate apropia ca i sa facut rau. Am continuat sa caut singura pe langa autoturism si l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu fata in jos dar nu mai respira. Si iar minciuni si ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el l am gasit greu in iarba mare si la cativa metri era portofelul plin de țărână si primul instinct a fost sa găsesc un act de identitate sa vad daca este din zona, dar am gasit doar permisul de conducere si am citit numele si cnp ul văzând ca este aproape de varsta mea, m-am gandit sa nu aibe copii sau pe cineva in masina, am cautat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici in iarba f. mare. Asta ca sa inteleaga poporul ca nu aveau cum sa ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum ca n-ar fi fost el. Fata nu-i am văzut-o deoarece când l-am zarit sub fiare era cu fata îngropată in pământ lângă masina . In fond nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva!! Ma oripileaza si acum la aceasta ora multele speculatii care se fac dar si minciunile spuse unei tari întregi. Acel om nu avea 150 la ora si l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul in contact vizual in fata mea la 300-400 m. Ganditi va ca am ajuns la 2 -3 min la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil si iesea fum din masina”, a scris, cu lux de amănunte, Gabriela Monica Pelin, potrivit presasm.ro. 

Ea mai susține că a găsit un telefon în iarbă, însă mai era unul care suna continuu. Femeia a precizat că, imediat după ce a ieșit din mașina sa, a apelat numărul de urgență 112, la ora 18,47. Potrivit acesteia, la scurt timp de la accident, a venit o mașină cu un polițist de la Rutieră, care trecea întâmplător prin zonă. Ulterior, prima mașină de poliție a ajuns cam la cinci minute, după care au venit alte echipaje și pompierii. Ea afirmă că a fost dusă, după aproximativ o oră, la secția de poliție împreună cu biciclistul, unde au dat declarații, fără ca de atunci să mai fie chemată de anchetatori. 

Citiți și:

Băsescu, declarații surprinzătoare despre serviciile secrete în cazul morții lui Dan Condrea

Mesajul trimis de Dan Condrea unui angajat, înainte să moară

Ponta: "Corupția ucide" doar când Iohannis are interese personale și directe. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!

Kovesi RUPE TĂCEREA! Ce companii sunt implicate în corupția din sănătate

Procurorii luau în calcul să-l rețină pe Dan Condrea

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine

Sebastian Ghiță: Echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întâmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră