Marius Tucă și Marius Manole sunt diseară la TVR1, România 9

01 Dec 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Marius Tucă și Marius Manole sunt diseară la TVR1, România 9

Ionuţ Cristache ne aşteaptă la România9 cu o ediţie specială, în compania unor invitaţi speciali: Marius Tucă şi Marius Manole, care vor discuta cu emoţie despre România, de la ora 21.00, la TVR 1.

Emisiunea este difuzata in două părți 21.00 – 21.50 și 21.55 – 22.25. De la 22.30, TVR1 a programat emisiunea lui Cătălin Ștefănescu  - Centenarul.

Reluarea emisiunii România 9 este programată la 1.55.

România9 este un talk-show de sinteză, într-o manieră dinamică şi interactivă. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere vor fi invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1.

România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo „armată”, fără partizanat. Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct. Fixaţi-vă ceasul pentru că trecem la ora nouă. La #România9. #Ro9”, ne invită Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunii România 9 de la TVR 1.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră