Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitată: Mihaela Bilic - video

08 Mai 2019
Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitată: Mihaela Bilic - video

Românii au ajuns să se radicalizeze în privinţa alimentaţiei şi să transforme slăbitul într-o obsesie, ascunsă acum în aşa-zisa mâncare sănătoasă. Este ceea ce declara Mihaela Bilic la Marius Tucă Show Ediție Specială. Emisiunea va fi difuzata astazi, de la ora 19.00.

Într-un interviu la emisiunea “Marius Tucă Show”, Mihaela Bilic a admis că pe lângă eticheta de “nutriţionista vedetelor”, şi noţiunea de a slăbi este asociată de multe ori cu persoana sa, arătând că preocuparea pentru siluetă s-a transformat aparent într-o grijă de a ne hrăni sănătos.

Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitată: Mihaela Bilic - prima parte

“Am avut la un moment dat o editoare care era extrem de abilă în a simţi pulsul pieţii, pentru că ştii foarte bine bine că marketingul şi banii se fac într-un fel, partea de ştiinţă e altceva, şi atunci ea a găsit acest titlu “nutriţionista vedetelor” de care eu nu mai pot să scap. Toată lumea se gândeşte la slăbit nu numai în legătură cu mine, cred că slăbitul a devenit o obsesie şi acum îl ascundem în aşa zisa alimentaţie sănătoasă. Noi, undeva, în subconştient, tot despre slăbit vorbim”, a afirmat Mihaela Bilic.

Miercuri seară, de la ora 19.00, prima parte a emisiunii. Partea a doua si a treia - joi si vineri, tot 19.00.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră