Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv

02 Iun 2015
Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv
Magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins astăzi contestația primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, la decizia nefavorabilă din 21 mai privind înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Marian Vanghelie a fost arestat pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani, conform agerpres.ro. 

"În perioada 2007 — prezent, inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de omul de afaceri, pe de altă parte", susține DNA.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră