Marian Vanghelie,primarul „Almanahe“, despre programul său de guvernare: „fără cătuşe că nu fac bine la stomac“

01 Iun 2016 | scris de Mara Răducanu
Marian Vanghelie,primarul „Almanahe“, despre programul său de guvernare: „fără cătuşe că nu fac bine la stomac“

Vanghelie a mai spus că vrea să construiască un adevărat partid de stânga și să ofere țării un program de guvernare, dar fără cătușe pentru că acestea nu fac bine la stomac.
”Ce să recunosc? Nu am ce să recunosc! Dacă vă uitați la prima declarație de la Înalta Curte și la cea finală o să vedeți o consecvență.

Aveam posibilitatea să mă angajez la două companii naționale, sunt președintele unui partid, nu am pe cine să influențez. Eu vreau să influențez doar electoratul ca să iau 15% în alegeri, să merg în țară, să muncesc! Voi fi ales primar și voi munci ca primar și voi merge în țară!”, a susținut Vanghelie.  Întrebat dacă este pregătit să alerge alături de fiica sa, Maria, dat fiind că tocmai ce fusese văzut alergând pe scările Tribunalului, Vanghelie a răspuns: Sunt pregătit să alerg și cu Maria și după unii și alții, că nu sunt antrenați deloc săracii, dar după colțuri sunt foarte curajoși. Sunt pregătit să construiesc un partid de stânga, să am un program de guvernare, fără cătușe că nu ne ajută la stomac”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră