Marian Godină şi VOTUL LA ROMÂNI. Propunerea poliţistului rutier: „Votul să fie validat doar după ce treci un astfel de test“

19 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Marian Godină şi VOTUL LA ROMÂNI. Propunerea poliţistului rutier: „Votul să fie validat doar după ce treci un astfel de test“

Marian Godină vrea să schimbe sistemul de vot din România, deoarece, spune el, nu mai vrea ca oameni fără un minim de educaţie să hotărască viitorul ţării.Iată mesajul postat pe Facebook de poliţistul de la Rutieră. 

„Ştiți testele alea pe care trebuie să le dai pe net atunci când completezi diferite formulare, pentru a demonstra că nu eşti robot? Testele acelea de validare anti-boți.
Ar fi o idee bună ca, odată cu introducerea votului electronic, votul să fie validat doar după ce treci un astfel de test. Nu ar trebui să fie ceva elaborat, întrebări simple, de genul "Ce zi e azi?", "Pe ce planetă ne aflăm?", "Unde se duce soarele noaptea?", "Ce formă are pământul?" etc. Întrebări d-alea de pe la Vax Populi. S-ar putea numi "test de validare anti-nucă". Nu ştii să răspunzi, înseamnă că votul tău nu merită să atârne la cântar şi să hotărască viitorul unei țări şi mai ales al altor semeni.
Ştiu că acei oameni nu au nicio vină că nu au avut parte de un minim de educație, dar mai ştiu că eu nici atât nu am vreo vină că ei sunt aşa şi nu vreau ca eu şi urmaşii mei să plătim pentru asta“.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră