Faimosul Marian Godină, eroul unei farse!

01 Apr 2016 | scris de Mara Răducanu
Faimosul Marian Godină, eroul unei farse!

 

Iată ce a postat Marian Godină pe pagina sa de Facebook: 

„Colegii de la MAPN au uitat să mă întrebe şi pe mine când au făcut această glumă de 1 Aprilie.  De aceea, voi face o plângere penală împotriva celui care a făcut acest articol.

De asemenea, voi solicita să-mi fie prezentate ordinul de serviciu, caietul de sarcini, fişa postului, verificarea metrologică a radarului montat pe tanc şi orice alte documente necesare clarificării situației. Totodată vreau să ştiu dacă angajatul MAPN, care a scris asta, se afla în timpul serviciului şi dacă avea cascheta pe cap.

godinaaa

În altă ordine de idei, mă văd obligat să refuz Poliția Militară deoarece astăzi am fost sunat de o persoană sus pusă care mi-a propus înaintarea mea la gradul de chestor de poliție şi numirea în funcția de şef al Postului de Poliție Cuca Măcăii. I-am explicat că nu pot fi chestor pentru că nu am doctorat şi mi-a recomandat un site bun tare unde pot găsi câte vreau, cu condiția să modific câteva virgule şi cuvinte de legătură ca să nu pară un plagiat grosolan. Am comandat deja o carte de bucate şi m-am apucat de copi...pardon...de scris la doctorat. În concluzie, vând grade de agent şef adjunct de poliție sau le ofer la schimb pe cele de chestor.”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră