Marian Godină despre „uneperista“ revoltată că i-a fost amendat şoferul: „ca să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin (...)“

21 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Marian Godină despre „uneperista“ revoltată că i-a fost amendat şoferul: „ca să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin (...)“

”Un politist, cică la datorie, ne-a urmărit de la Orizont până la strada București, să ne găsească o greșeală. Și ne-a găsit-o. Pe lângă faptul că nu am aflat cum îl cheama, descifrând abia după primirea procesului verbal, ne-am ales cu o amendă și trei puncte. Procesul verbal se contestă în instanță, dar educația?”, a scris aceasta.

„Uneperista“ a fost criticată pentru această postare de poliţistul Marian Godină.

„Probabil încă supărată că nu a devenit primar, candidatei UNPR la primăria Călăraşi i-a picat greu la stomac să vadă că un polițist îl amendează pe şoferul maşinii în care dumneaei se afla. Aşa cum e obiceiul, atunci când nu prea ai ce să mai comentezi, dai vina pe comportamentul agentului şi pe educația acestuia şi apoi încerci să-l denigrezi pe Facebook.

Mă întreb, doamna Nicolache Elena, de ce nu i-ați dat lecții de educație şoferului, de ce nu l-ați sfătuit să oprească regulamentar, nu în mijlocul drumului. Sau credeați că dacă sunteți dumneavoastră în maşină, are dreptul să oprească unde vrea? Se pare că ați dat de un polițist pe care nu prea l-a interesat cine sunteți.

Acum, ca să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin cu mediatizarea postării, bănuiesc că asta ați şi urmărit când ați postat fotografia, să ajungă la cât mai mulți oameni.

P.S. sunt 2 puncte de penalizare, nu 3. ;) O zi faină şi sper să nu vă ştergeți postarea, e păcat de ea, la cum ați scris, sunt convins că v-a luat mult şi v-ați străduit. ”, a scris Godină pe Facebook. În cele din urmă politicianul UNPR a șters postarea controversată.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră