MARE ATENŢIE LA CE CONSUMAŢI! Imagini CUMPLITE în zona Gării din Constanţa! Un tânăr vrea să înoate... pe asfalt (VIDEO)

23 Aug 2015
MARE ATENŢIE LA CE CONSUMAŢI! Imagini CUMPLITE în zona Gării din Constanţa! Un tânăr vrea să înoate... pe asfalt (VIDEO)
Totul s-a petrecut în acest week-end, în zona Gării din Constanţa, când un tânăr a băgat lumea din jur  în sperieţi! Unul dintre cei aflaţi la faţa locului a filmat cumplita scenă şi a postat-o pe pagina de Facebook „Oraşul Constanţa”, informează www.replicaonline.ro.

Bărbatul, care cel mai probabil era drogat, a început să urle, să se învârtă şi să înoate pe... asfalt. Cei aflaţi la faţa locului s-au panicat şi au încercat să-l imobilizeze, după care au sunat la 112. Respectivul a fost transportat la spital. „Înainte să vină ambulanţa era pe burtă, cu spume la gură şi plin de sânge pe mâini de la atâta înotat prin gară", a spus un martor.

Imaginile au ajuns pe internet şi lumea a început să-şi dea cu părerea.

„Băiatul, o fi el drogat, dar poate să dea în altceva, mai grav. Lumea stă şi se uită. Era greu să sune ambulanţă careva??? Pf.... nu ştiu, sincer, mai drogaţi par ăia că nu fac nimic zici că sunt pe altă planetă parcă nu îşi dau seama ce se întâmplă!"

„Se uitau şi se minunau ca nişte tâmpi. Atac cerebral nu avea pentru că avea grimase şi putea vorbi.”

Menţionăm că atât cadrele medicale de la Ambulanţă, cât şi cele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu au putut da detalii despre starea bărbatului, precizează www.replicaonline.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră