Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, internată la spital, după ce s-a accidentat la locul de muncă

20 Sep 2017
Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, internată la spital, după ce s-a accidentat la locul de muncă

Mama vicepremierului României, Sevil Shhaideh, a ajuns de urgenţă la spital după un accident de muncă. Femeia, în vârstă de 80 ani, lucrează la Teatrul pentru Copii și Tineret din Constanţa.    

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, mama vicepremierului Shhaideh a suferit un accident de muncă în timp ce încărca piese de decor într-o remorcă.

,,În data de 18.09.2017 ora 11:15 la TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET CONSTANTA “CALUTUL DE MARE” a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui lucrator. Date de identificare ale victimei: Numele si prenumele: GEAMBEC MUEZEL Meseria: CASIER-ORGANIZATOR Varsta: 80 ani Imprejurarile producerii accidentului In timpul manevrelor de incarcare a decorului in remorca, lucratoarea s-a accidentat.

Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale. Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET CONSTANTA “CALUTUL DE MARE”, in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza sau in cazul in care se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz, potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM).  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră