Mama lui Patrick Ekeng cere anchetarea morţii fotbalistului

09 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Mama lui Patrick Ekeng cere anchetarea morţii fotbalistului

Ea a mai spus că este credincioasă şi se va supune voinţei lui Dumnezeu. "Este dificil să vorbesc despre fiul meu în aceste momente, dar cred în Dumnezeu şi mă supun dorinţei sale", a declarat Celine Chemi.

"Dacă acesta este fotbalul şi viaţa jucătorilor profesionişti, atunci ar trebui să mai reflectăm", a adăugat ea. Sora cea mare a fostului fotbalist, Monique Chantal, a declarat că fratele său nu se simţea bine înainte de meci.

"I-a spus celui mai bun prieten al său că nu e în stare să joace. A spus că este foarte obosit", a declarat ea pentru  BBC Sport. Monique Chantal a mai spus că Patrick Ekeng era o persoană foarte generoasă, un gentlemen. "E foarte dureros. Lasă în urma lui o familie, parcă trăiesc un coşmar", a mai spus ea.

Camerunezul Patrick Ekeng a murit vineri seară în timpul partidei de fotbal Dinamo Bucureşti- Viitorul. Jucătorul, în vîrstă de 26 de ani, s-a prăbuşit la câteva minute după ce a intratpe teren. El a fost dus de urgenţă la spital, dar nu a răspuns la manevrele de resuscitare. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră