Magda Vasiliu, după declarațiile primarului din Timișoara: Suntem pedepsiți de noi înșine pentru cât suntem de toleranți, egoiști și pe alocuri, proști!

19 Sep 2017
Magda Vasiliu, după declarațiile primarului din Timișoara: Suntem pedepsiți de noi înșine pentru cât suntem de toleranți, egoiști și pe alocuri, proști!

Magda Vasiliu a comentat pe contul său de Facebook, modul în care a abordat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, tragicul eveniment în care poarta de intrare în oraș a ucis un tânăr student.

"Nu am fost la Timișoara, nu judec sub nicio formă realizările dlui primar, pentru ca Nu cunosc subiectul…Dar, din afara privind lucrurile, vad asa: poarta de intrare in m care a căzut și a ucis un om a fost doar cosmetizată în 2015, ea având aceeași structura de rezistența proiectată în anii 80, când a fost construită, după cum a declarat chiar dl Robu.

Tu, primar, participi la inaugurarea porții cosmetizate cu zeci de mii de euro ….Vine furtuna, poarta cade, ucide Un om si tu declari ca un expert va face o evaluare….Abia acum! Poate trebuia făcută înainte de spoiala de zeci de mii de euro…. Cat despre mesajul dlui primar…el incepe cu o poveste despre copaci, crengi si semafoare si abia apoi vorbeste despre victime….

Asa ne dam seama cum gandesc acesti indivizi, cum își stabilesc ei prioritățile….Iar lumea tace..Ba mai mult, multi considera ca suntem pedepsiti de Dzeu pentru că suntem rai, de aia vin furtunile peste noi… Eu cred că suntem pedepsiți de noi înșine pentru cât suntem de toleranți, egoiști și pe alocuri, proști….", a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră