Ultimele noutăţi despre românii accidentaţi în Turcia

16 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ultimele noutăţi despre românii accidentaţi în Turcia

Unul dintre cei doi cetățeni români internați în unitățile spitalicești din Antalya a fost operat marţi, 15 martie 2016. Intervenția chirurgicală a fost finalizată cu succes, iar pacientul român se află în continuare la secția de terapie intensivă.

Starea de sănătate a celei de-a doua persoane este bună ca urmare a operației de șold la care a fost supusă în după-amiaza zilei de 14 martie 2016. Totodată, urmează să fie stabilită data unei interveniți chirurgicale la umăr, mai precizează MAE.

Familiile celor doi cetățeni români, care au decedat în accident, au mers în Turcia, primind sprijin de la membrii echipei consulare mobile şi de la reprezentanții firmei de pompe funebre care se va ocupa de repatriere. Demersurile legale pentru obținerea certificatelor de deces şi repatrierii trupurilor neînsuflețite au fost îndeplinite.

Cei 10 cetățeni români care au fost externați sunt cazaţi la un hotel. Ei se vor întoarce în ţară în intervalul 16-17 martie 2016. Costurile aferente repatrierii vor fi suportate de agenția de turism care a organizat excursia.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră