Ce a scris Leonardo DiCaprio despre zona Lacului Vidraru

23 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ce a scris Leonardo DiCaprio despre zona Lacului Vidraru

"Voluntarii Greenpeace strâng gunoaiele din pădurile româneşti, inclusiv dintr-o pădure aflată în apropierea Lacului Vidraru, din bazinul râului Argeş, o zonă ameninţată de exploatările ilegale şi distrugere. Luna trecută, voluntari Greenpace din 11 ţări europene (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Finlanda, Slovacia, Slovenia şi Elveţia) au început cartografierea uneia dintre ultimele păduri seculare din Europa cu scopul de a atrage atenţia guvernului român pentru protejarea prin lege a acesteia", scrie Leonardo DiCaprio într-un text ce însoţeşte fotografia cu voluntarii Greenpeace strângând gunoaie.

La începutul acestui an, actorul american a fost primit în audienţă la Vatican. Leonardo DiCaprio şi Papa Francisc au discutat în principal despre protejarea mediului înconjurător, o pasiune comună a celor două celebrităţi.

În decembrie 2015, DiCaprio a rostit un discurs proecologic la Conferinţa ONU pe tema climei de la Paris (COP21), iar pe 19 ianuarie actorul american a fost distins cu "Premiul Cristal" la Forumul Economic de la Davos.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră