Jurnalist TVR, găsit spânzurat pe câmp

13 Sep 2017
Jurnalist TVR, găsit spânzurat pe câmp

După două luni de când a fost dat dispărut, jurnalistul TVR Cluj Bardocz Sandor, în vârsta de 54 de ani, a fost găsit spânzurat de un nuc și mâncat de animale. Trupul acestuia a fost descoperit luni seara, pe câmpul de lângă localitatea clujeană Suceagu, de câțiva oameni care culegeau nuci.

Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi bărbaţi, tată și fiu, conform TVR. Copilull a observat craniul și a alertat Poliția. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea, actele și alte obiecte personale. Acestea au fost recunoscute de aparținători. Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la IML Cluj. Din constatările criminaliștilor, există însă indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere

Pe 15 iulie, jurnalistul stabilit în localitatea Suceagu din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit. După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, dar fără succes.

Jurnalistul ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, tot prin spânzurare, iar în ultima vreme a urmat un tratament de specialitate în Ungaria. El revenise acasă de curând. Bărbatul era jurnalist la TVR Cluj încă din 1990. El a fost redactor șef la TVR Cluj, în cadrul Secției Maghiare de știri.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră