Jandarmeria Română, 400 de posturi scoase la concurs. Care este CALENDARUL ADMITERII

13 Apr 2017 | scris de Jeanina Nastase
Jandarmeria Română, 400 de posturi scoase la concurs. Care este CALENDARUL ADMITERII

Atenţie!  Veşti bune! Jandarmeria Română a scos la concurs peste 400 de posturi vacante. Pentru sesiunea 2017, instituțiile de învățământ ale M.A.I. și Jandarmeriei Române recrutează candidați pentru ocuparea celor 410 locuri repartizate, după cum urmează — 60 locuri în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” , 180 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani, județul Vâlcea și 175 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, județul Suceava.

Calendarul admiterii se va desfășura astfel:

* Termene de depunere a cererilor — data limită:

— 26 mai 2017 pentru Academia de Poliție 'Al. I. Cuza' București;

— 21 iulie 2017 pentru școlile postliceale ale M.A.I.

* Termene de depunere a dosarelor de candidat — data limită:

— 19.06.2017 pentru Academia de Poliție 'Al. I. Cuza' București;

— 14.08.2017 pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni

Un stagiu complet de studiu durează trei ani pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și doi ani pentru instituțiile de învățământ postliceale, perioadă în care studenții și elevii jandarmi vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ ale M.A.I. și Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.). La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii ofițeri și subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

Pentru înscriere sau informații suplimentare, tinerii interesați se pot adresa celei mai apropiate unități de jandarmi sau pot accesa pagina oficială a instituției: www.jandarmeriaromana.ro, precum și pe site-ul www.academiadepolitie.ro sau site-urile celor două școli de subofițeri: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră