Doliu în presă, de Crăciun: Jurnalista Iuliana Gătej a murit într-un dramatic accident rutier. "Fluturica" avea doar 30 de ani

25 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Doliu în presă, de Crăciun: Jurnalista Iuliana Gătej a murit într-un dramatic accident rutier.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au stabilit că accidentul a avut loc în urma unei manevre greşite, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare.

„Conducătoarea auto, aflată la volanul unui Range Rover, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp. În urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei auto”, a declarat pentru ziaruldevrancea.ro subcomisarul Bogdan Toader, de la Biroul de presă al Poliţiei.

Impactul a fost atât de puternit încât un pom lovit de mașina jurnalistei s-a rupt, iar mașina s-a întors în direcția opusă.

Iuliana Gătej a lucrat ca reporter în redacțiile unor instituții media precum Realitatea, Cotidianul și, în ultima perioadă, Antena 3, unde relata pentru Observator pe subiecte din domeniul Educației.

În 2012, pe când lucra la Realitatea TV, fusese nominalizată printre cei mai buni reporteri de știri din România. 

"Fluturica", aşa cum era alintată în redacţie de colegi, mergea spre casa părinţilor din Focşani, unde urma să petreacă sărbătorile de iarnă alături de părinții și fratele ei.

"Crăciunul acesta este unul negru pentru Redacţia Observator şi Antena 3. Am pierdut unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti. Iuliana Gătej, şefa secţiei Social, omul care avea energie pentru toată redacţia, voia să-şi vadă familia în Ajun de Crăciun, s-o îmbrăţişeze pe mama pe care o adora", a fost anunţul făcut, în această dimineaţă, de colegii Iulianei de la Observator.

Dumnezeu s-o ierte!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră