Simona Halep, sub lupa lui Țiriac: Face "buf" fără niciun fel de rațiune. De multe ori pierde nejustificat (VIDEO)

26 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Simona Halep, sub lupa lui Țiriac: Face

Ion Țiriac a analizat jocul Simonei și consideră că românca ar putea câștiga Turneul Campioanelor, deși are multe momente în care pierde nejustificat.

"Simona e capabilă să câştige orice şi să piardă orice. Nu e nimic nou în asta. E o mare jucătoare de tenis, e o mare campioană, e în primele 5 din lume, încă se menţine foarte bine. Sigur că ar putea câştiga Turneul Campioanelor. Putea să-l câştige şi acum doi ani, dacă era puţin mai norocoasă, concentrată sau dedicată. Are toate calităţile din lumea asta. Trebuie să o rupă la un moment dat cu Serena, cu Kerber, care e o jucătoare nomală, fără nimic excelent în ea", a spus Ţiriac, pentru Digi Sport.

Fostul mare tenismen speră ca Halep să devină o jucătoare mult mai constantă în rezultate.

"În momentul în care ştii cine eşti, ştii că poţi să dai 20 de mingi înapoi. Tenisul nu se câştigă azi pe puncte câştigate, ci pe punctele pierdute de adversar. E imposibil să faci winners mai mult decât greşelile pe care le faci tu sau adversarul. Simona aleargă foarte bine, poate să facă progrese enorme în mişcare şi poate să joace cum vrea ea. Dar, deocamdată, face buf fără niciun fel de raţiune a doua zi după ce câştigă 6-1, 6-0. E mare păcat. Din păcate, de multe ori, pierde nejustificat", şi-a încheiat Ţiriac analiza.

Explicațiile Simonei Halep, după înfrângerea de la Turneul Campioanelor:

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră