Ce spune Klaus Iohannis despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh

21 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ce spune Klaus Iohannis despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat miercuri care a fost reacţia preşedintelui Klaus Iohannis când a auzit propunerea PSD de premier. “Nu am văzut o reacţie nici de euforie, nici de respingere, reacţie firească. A spus într-un mod corect după părerea mea că este o propunere bună pentru că o ştie, au lucrat împreună, am lucrat toţi trei împreună la mai multe proiecte. Mi s-a părut că a avut o atitudine pozitivă”, a răspuns liderul PSD.

Liviu Dragnea a lăudat-o pe Sevil Shhaideh, spunând că este loială şi corectă. "Este un om care ştie să gestioneze programare mari de investiţii (...), este printre cei mai buni specialişti în gestionarea programelor europene şi în ceea ce priveşte absorbţia acestor programe, ştie foarte bine administraţie publică, ştie ce înseamnă un buget de stat, ştie ce înseamnă buget pentru fiecare minister. Este corectă, este loială, este cinstită, transparentă. Are un singur defect: lucrează prea mult. Este un om în care eu am foarte mare încredere, de fapt a fost singura în care am avut încredere din partea din interiorul PSD că poate pune în practică acest program de guvernare pentru care eu am răspunderea maximă”, a precizat Liviu Dragnea,conform news.ro.

El a mai spus că votul cetăţenilor şi susţinerea Parlamentului i-au pus “un baston de premier în rucsac".

Liderul USR, Nicuşor Dan, a spus că Iohannis le-a transmis că ''va reflecta'' asupra propunerii de premier PSD-ALDE. "Liviu Dragnea a anunţat o persoană fără anvergura necesară pentru poziţia de premier. Singurul criteriu a fost acela a unei persoane loiale care să nu rişte să-i ia partidul pe perioada cât este prim ministru, ceea ce e inacceptabil. Sevil Shhaideh e o persoană din gaşca Mazăre-Constantinescu, care a venit în Ministerul Dezvoltării împreună cu PSD. Este o persoană pe care am cunoscut-o personal, care a susţinut mutilarea Legii urbanismului, care să permită investiţii imobiliare speculative'", a comentat liderul USR, conform mediafax.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră