VIAŢA BATE FILMUL. Cum şi-a făcut un cămătar din Bucureşti tunel săpat în propria casă

07 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
VIAŢA BATE FILMUL. Cum şi-a făcut un cămătar din Bucureşti tunel săpat în propria casă

 

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj în anul 2012, în municipiul București", potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei. Potrivit comunicatului, pe numele acestuia era emis și un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie și șantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

tunel

SURSĂ FOTO: Poliţia Capitalei

"Barbatul era urmarit din luna iunie a acestui an si a fost depistat pe raza Sectorului 3, intr-o locuinta in care avea improvizata o ascunzatoare tip «tunel», sapat in peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulata cu placi din lemn", mai arata Politia Capitalei.

Şi fratele lui Emil Caran este dat în urmărire generală

Emil Caran mai are un frate, dat si el in urmarire generala. Este vorba despre Aurel Raducan, care, de altfel, este si liderul clanului. Potrivit unor surse din Politie, in urma cu aproximativ jumatate de an, anchetatorii au fost la un pas sa puna mana pe liderul interlop, cand acesta s-a prezentat la o banca din Bucuresti, dupa ce i-a vandut unei femei un apartament situat in Sectorul 3, potrivit ştirile Protv. 

Cand a vrut sa-i deschida un cont, angajata bancii a descoperit ca barbatul figureaza in baza de date a IGPR ca urmarit general, insa Politia a fost anuntata mult prea tarziu, iar Aurel Raducan a reusit sa dispara.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră