INCENDIUL LA METROU: tabloul electric din staţia Piaţa Romană s-a defectat. Circulaţia a fost reluată!

12 Apr 2016 | scris de Mara Răducanu
INCENDIUL LA METROU: tabloul electric din staţia Piaţa Romană s-a defectat. Circulaţia a fost reluată!

UPDATE. Potrivizt unor surse din cadrul Metrorex, circulaţia a fost reluată, inclusiv cu oprire în Piaţa Romană. 

UPDATE. Echipe de pompieri au intervenit în această după-amiază  pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un tunel de la metrou la stația Piața Romană. Focul a fost stins, cele mai multe persoane s-au autoevacuat, pentru altele fiind necesară intervenţia pompierilor. Surse din cadrul ISU au declarat pentru site-ul www.mariustuca.ro că două persoane au fost transsportate la Spitalul Floreasca, alte şase fiind evaluate medical la faţa locului. Intrarea în staţie a fost blocată pentru a fi evitate alte incidente. Potrivit acestuia, au fost trimise la fața locului șase autospeciale de stingere, șase ambulanțe SMURD și două mașini de descarcerare. Garniturile de tren continuă să circule pe magistrala Berceni - Pipera, insă nu mai opresc în staţia de metrou Piaţa Romană.

În tunel au pătruns șase echipe de salvatori pentru a depista focarul, cantitatea de fum fiind foarte mare. În urma intervențiilor, echipajele ISU au constatat că focul a izbucnit la un tablou electric de la nivelul peronului. Nicio garnitură de metrou nu a fost oprită în tunel sau în stație, a precizat Daniel Vasile, purtătorul de cuvând al ISU Bucureşti. 

Incident la metrou în centrul Capitalei, mai exact la Piaţa Romană, acolo unde pompierii au fost chemați de urgenta.  Surse din cadrul Metrorex au declarat pentru site-ul www.mariustuca.ro  a anuntat ca degajarea de fum despre care se vorbeşte se datorează unor probleme apărute la tabloul electric care s-a defectat. Iniţial circulaţia a fost blocată, însă momentan se circulă în ambele sensuri fără probleme, susţin sursele citate. Acestea au mai precizat că nu au existat oameni prinşi în staţie. 

 

Vom reveni cu amănunte. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră