În turul doi, românii au votat în număr mai mare la deschiderea urnelor

24 Noi 2019
În turul doi, românii au votat în număr mai mare la deschiderea urnelor

Cu optimism! Așa au intrat în cabina de vot românii care s-au grăbit să voteze. Și-au exprimat opțiunea pentru viitorul președinte încă de dimineață, cu gândul la o Românie mai bună. Și pentru un viitor prosper pentru noile generații.

Unul dintre primii votanți din județul Constanța a ajuns la secția de votare la scurt timp după ce aceasta a fost deschisă. L-au urmat alți constănțeni dornici să își exprime opțiunea.

Și clujenii s-au mobilizat dis- de- dimineață ca să meargă la vot. Printre ei, mulți tineri care speră la o Românie din care să nu fii nevoit să pleci.

Cele 5 grade înregistrate dimineață la Timișoara nu i-au ținut în casă pe alegători. La Complexul Studențesc au fost suplimentate cabinele de vot și operatorii de tabletă, pentru a nu se face coadă.

La spitalul de urgență din Galați peste 370 de pacienți au solicitat urna mobilă. Mămicile au votat pentru viitorul copiilor.

Bucureștii și-au exercitat și ei dreptul la vot, în primele ore ale dimineții. Unii dintre ei nu cu prea mari speranțe.

Cetățenii cu drept de vot își pot exprimă opțiunea până la 21.00

UPDATE

Prezenţa la vot în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a fost, duminică, la nivel naţional, până la ora 15,00, de 31,39%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC).

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră