Români, nu credeți IMBECILITĂȚI! De la 1 ianuarie 2016, NIMENI NU VA IMPLANTA CIPURI NOU-NĂSCUȚILOR!

24 Iun 2015
Români, nu credeți IMBECILITĂȚI! De la 1 ianuarie 2016, NIMENI NU VA IMPLANTA CIPURI NOU-NĂSCUȚILOR!
Dorinţa de trafic, şi implicit de bani, naşte idei monstuoase!
Poate nu ați citit încă articolele semidocte care informează că începând cu 1 ianuarie 2016, nou-nascuților italieni, și implicit copiilor românilor stabiliți acolo, le vor fi implantate cipuri și că deja lucrul ăsta s-ar întâmpla uzual în Statele Unite și Elveția.

În ciuda faptului că este invocată chiar o intervenție a prim-ministrul italian, Mateo Renzi, care spune "că cipurile subcutanate vor deveni obligatorii în doi ani în Italia, măsura urmând să fie aplicată mai întâi nou-născuților, apoi tuturor celorlați cetățeni", și că cei care se opun vor fi amendați cu 3,000 de euro sau pasibili de o pedeapsă de șase luni de închisoare, ȘTIREA ESTE FALSĂ, complet FALSĂ!

Nu este nici prima ocazie, și cu siguranță nu va fi nici ultima, în care o falsă informație este rostogolită prostește în tot internetul, înspăimântând, panicând, fără ca măcar unul dintre cei care o dau mai departe să se oprească măcar o secundă, să-și pună întrebări asupra veridicității acesteia și să primească măcar o confirmare din surse oficiale, de încredere.

Informația a ajuns cu întârziere în media românească, ea fiind reîncălzită pe 13 iunie 2015 de un site italian - www.ilmattoquotidiano.it - care în care se poziționează laolată cu vestea conform căreia NASA a declarat că o flotă de extratereștri se îndreaptă deja spre Terra, cu glaciațiunea care va începe la finalul lunii septembrie, taxarea obezității și alte asemenea inepții. Culmea, știrea a strâns peste 16,000 de share-uri!

În urmă cu câțiva ani, un obscur site american a făcut valuri la nivel mondial, după ce a lansat această știre, cu ceva aport de imaginație: "cipul va conţine un dispozitiv GPS extrem de performant care va face localizarea bebeluşului cu o marjă de eroare de circa 5 metri. Funcţionarea sa va fi asigurată de un acumulator care va trebui schimbat o dată la doi ani, doar în clinicile acreditate. Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, într-o zonă liberă de terminaţii nervoase".

Sfat: aveţi grijă ce citiţi, ce înţelegeţi şi mai ales ezitaţi înainte de a transmite mai departe o ştire despre a cărei veridicitate aveţi îndoieli!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră