Ilie Năstase, în vizorul ITF, pentru limbaj discriminatoriu! Se așteaptă la o condamnare de vreo zece ani!

22 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Ilie Năstase, în vizorul ITF,  pentru limbaj discriminatoriu! Se așteaptă la o condamnare de vreo zece ani!

Ilie Năstase, căpitanul echipei de Fed Cup a României, fostul număr 1 mondial, a făcut comentarii rasiste, scrie BBC. Comentariile lui Năstase se refereau la bebelușul nenăscut al Serenei Williams. "Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui", a comentat Ilie Năstase, în timpul tragerii la sorți de la Constanța. Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că e la curent cu aceste comentarii și că  a fost demarată o investigație.

"ITF nu tolerează limbajul discriminatoriu și ofensator și niciun comportament similiar. Suntem la curent cu aceste comentarii ale lui Ilie Năstase și am început o invetigație completă pentru a avea toate faptele înainte de a lua măsuri".   
Serena Williams (35 de ani) a anunţat, miercuri, că este însărcinată cu primul său copil, relatează presa internaţională. 

România joacă contra Marii Britanii în în cadrul barajului de  menţinere/promovare în Grupa Mondială II a Fed Cup.

Mai în glumă, mai în serios, celebrul nostru tenismen a declarat că nu a vrut să jignească pe cineva, că se așteaptă la o condamnare de vreo zece ani și că nu înțelege pentru ce este anchetat, acum înainte de o competiție importantă.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră