Explicația unuia dintre HULIGANII care au aruncat cu pietre în mașina ANAF-ului: "Dacă vine ăștia și închide șaormeria, eu ce mai mănânc?" (VIDEO)

03 Mai 2015
Explicația unuia dintre HULIGANII care au aruncat cu pietre în mașina ANAF-ului:
Vacanța de 1 Mai din 2015, în Vama veche, a fost ceva de povestit nepoților. Și nu pentru frumusețea teribilă a stațiunii, ci pentru evenimentul principal care a marcat sărbătoarea muncitoarească de 1 Mai. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a descins în Vama Veche, la restaurante, baruri, discoteci, alte onorabile stabilimente culinare și nu numai. Moment în care, mai mulți români supărați pe gestul Agenției au decis să-și manifeste zgomotos și chiar violent dezaprobarea. 

Prinzând curaj de la huiduielile mulțimii, mai multe persoane au aruncat cu diferite obiecte în mașinile ANAF, reușind să spargă luneta unui autoturism cât și parbrizul altuia. După stingerea conflictului din Vamă, discuțiile au continuat pe Facebook, la fotografiile mașinilor ANAF fiind atasate comentarii extrem de dure, care, evident, nu pot fi reproduse. Printre cei care încearcă să justifice atacarea mașinilor ANAF cu pietre se află și un vamaiot care sugerează că a fost unul dintre cei care au lovit mașinile ANAF-ului, comentează cu litere de tipar: "Bine lea facut. Daca vine astia si inchide saormeria, eu ce mai mananc?", sau comentariul altuia "Trebuiau tarati afara din masina si rupti in bataie ! S-au repezit la amaratii de la Vama Veche!"

 
 


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră