HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Şansă sau ghinion: ce spun ASTRELE

07 Mar 2016 | scris de Mara Răducanu
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Şansă sau ghinion: ce spun ASTRELE

danutparaschiv@yahoo.com


BERBEC


Nativii au in general si inca de la inceput o saptamana cu stres. Certurile nu sunt excluse, eventual cu unele persoane tinere. Planul sentimental este disonant; neintelegeri si in unele cazuri, agresiuni verbale, ori fizice in domeniul relational. Pot aparea si reprosuri. Atentie la obiecte casnice si tehnice si la posibile lovituri. Multi dintre nativi protesteaza. Partenerul oficial are si el ceva probleme, probabil neasteptate. Nativii au unele sanse si bucurii neasteptate, in special pe plan relational, care apar mai mult in prima parte a saptamanii. Exista sansa unei intalniri relationale, care poate aduce nativilor un plus de armonie. Sanse si reusita in plan profesional. Un obiectiv personal este atins, probabil cu ajutorul unei femei, a unui partener sau a unei persoane din familie. Obiective realizate referitor la casa, proprietate sau familie. O tanara prietena, dar si o doamna din familie sunt factori de baza.


TAUR


Pe plan profesional sau pe altul, nativii sunt disonanti; apar tensiuni cu un domn tanar, dar, probabil si cu o persoana de la distanta, sau rudenie. Atentie la suferinte sau lovituri imprevizibile. Planul sentimental este disonat. Sunt posibile neintelegeri si certuri. Atentie la sanatate, mai ales pe fondul unor chestiuni cronice. In cazul multora este necesara o reevaluare imediata a sanatatii, ori de un tratament. Solicitari sau invitatii din partea prietenilor. Aspect in general favorabil in cariera.


GEMENI


Acesti nativi au o perioada cu stres, in care nu lipsesc neintelegerile si disensiunile, probabil cu un coleg sau colaborator, care poate fi si de la distanta. Incepe o perioada cu multa rutina in munca si diverse probleme de infruntat, ori de rezolvat pe plan profesional, dar cariera are si niste avantaje. Este vremea lamuririlor directe. Un contract sau mai multe, ori alte hartii oficiale necesita sa fie rupte, altele, facute sau reinnoite. O afacere sau un parteneriat se dovedesc dezavantajoase. Negocierile nu sunt favorizate prin diplomatie. Atentie la sanatate, mai ales la inceputul saptamanii. Planul relational este disonant, pot exista suspiciuni sau neintelegeri. La inceputul saptamanii, multi nsativi au o anumita sansa pe un plan sau altul, iar spre final multi vor primi bani. Partenerul poate avea probleme de sanatate si referitor la o proprietate, ori la o rudenie.


RAC


Debutul saptamanii aduce multora probleme relationale si sentimentale, probabil neasteptate sau necesitatea rezolvarii unor probleme de tip sentimental. Sunt in buna conlucrare cu o femeie tanara pentru atingerea unui obiectiv sau pentru rezolvarea unei probleme. Agitatii si disensiuni in contextul necesitatii de a rezolva chestiuni juridice, bancare, pedagogice sau in legatura cu strainatatea. Succesele nu sunt excluse. Nativii se pot simti mai agitati, mai obositi si pot avea probleme. Atentie la sanatate!


LEU
Nu sunt nativii cei mai incapatanati, insa parca nu vor sa invete din greselile trecutului si din iluziile din trecut. Pot avea repercursiuni datorate unor iluzii, ori increderi in cine nu a meritat, din trecutul mai ales pe termen mediu, nu imediat, recent, ori chiar din trecutul mai indepartat. Pentru multi e o saptamana a unor incercari, unor blocaje, ori intarzieri, mai ales incepand de Miercuri si in restul perioadei, cand multi se vor simti mai slabiti energetic, avand mai buna comunicare in special la distanta. Unii vor calatori sau vor primi vestea unei posibile calatorii, probabil la distanta mare si intr-o zona cu multa apa. Atentie la probleme financiare sau de sanatate. Domeniul juridic, bancar si pedagogic poate aduce probleme unora. Posibile disensiuni, certuri sau neintelegeri pe plan sentimental. Alte probleme pot aparea in legatura cu un prieten tanar, cu o persoana mai in varsta, cu prietenii, in general si cu posibile achizitii, dependente sau nu de rate bancare. dupa caz si daca e cazul. Disensiuni contractuale, in colaborari, afacere sau parteneriat. Unii se vor simti neascultati, umiliti si neluati in considerare. Multi vor primi bani din cel putin o sursa. Partenerul are de rezolvat multe lucruri. Poate avea probleme de sanatate si poate primi bani.


FECIOARA
Posibile probleme in casa, in chestiuni de proprietate sau in familie. Cearta cu o persoana tanara apropiata. O persoana tanara poate avea probleme relationale, ori sentimentale. O rudenie mai in varsta poate avea probleme de sanatate. E posibila sosirea de bani din cel putin o sursa. Multi nativi pot avea probleme de sanatate. De exemplu, se pot isca sensibilitati ale organelor interne, circulatiei vasculare, inimii, spatelui, ori ale sistemului osteo-articular, de natura inflamatorie sau nu. Posibile probleme in plan contractual si la servici. Domeniul relational poate fi agitat, insa si avantajat. Partenerul are multe lucruri personale de rezolvat, unde nu ii este usor. E posibil ca el sa primeasca bani spre finalul saptamanii.


BALANTA


O rudenie mai tanara si alta mai in varsta pot avea probleme. Nativii sunt in dizarmonie relationala si sentimentala. Sunt posibile certuri cu partenerul. Certuri pot sa apara cu unele persoane tinere. Agitatie si multa rutina in plan profesional. Na sunt numai probleme, insa planul contractual si, in general, colaborarile sau afacerile nu sunt avantajate. Unii se despart de partener, insa acest lucru poate aparea si datorita geloziei, insistentelor, impulsivitatii sau agresivitatii partenerului. O perioada cu neintelegeri si instabilitate relationala, dar si emotionala. Atentie la sanatate. Unele obiective se ating, altele in cel mai bun caz intarzie. Iesirile cu prietenii nu sunt toate favorabile.


SCORPION


Dizarmonie, disensuni, pisibile certuri si neintelegeri. Pe de alta parte este o perioada cand pot fi reglementate si puse la punct direct si nu neaparat diplomatic diverse lucruri. Desi multi vor primi bani, exista probleme financiare care enerveaza. Ele se pot datora si unui domn tanar, coleg de serviciu sau nu, dar si unei chestiuni de proprietate de tipul ratei bancare sau de alta natura. Planul sentimental oscileaza intre probleme si dizarmonii, care pot avea legatura cu trecutul sau cu insistentele unui fost partener, care poate ca trece prin probleme, nu e exclus, chiar financiare si cel putin o sansa. Poate fi o saptamana a prieteniei, sunt posibile iesiri cu prieteni vechi sau noi, dar atentie la alegerea oamenilor si a momentului, deoarece sunt posibile neplaceri. Atentie la sanatate, de exemplu la sensibilitati cu predisozitie chirurgicala, la tensiune, sistemul nervos, sistemul endocrin, in special tiroida si sistemul uro - genital.


SAGETATOR


Atentie la sanatate, in special pe fondul unor sensibilitati mai vechi sau cronice, de exemplu, cu referire la tensiune, metabolism sau zona spatelui. Agitatie, nervozitate periodica si diarmonie in plan personal, dar, pentru multi, si in plan sentimental, unde nu sunt excluse neintelegeri si certuri, probabil neasteptate. Relational pot aparea neintelegeri. Domeniul contractual si al hartiilor oficiale necesita atentie, ca de altfel si colaborarile sau afacerile. Financiar pot sosi bani, insa in unele cazuri exista probleme vechi de natura bancara sau juridica de rezolvat. O astfel de rezolvare poate avea un anumit blocaj, ori poate intarzia cel putin o saptamana. Neintelegeri in plan profesional. Atentie la folosirea obiectelor tehnice. Unii pot avea vesti negative sau amanare in legatura cu un loc de munca in strainatate. O noua sursa de venit financiar se contureaza pentru nativi, dar ca perspectiva, care se poate concretiza in cel mult sase luni. Pentru unii, insa, aceasta a inceput sa dea roade. Partenerul trece prin unele probleme personale.


CAPRICORN


Multi nativi vor primi bani. Dar e posibil sa primeasca si proteste sau reprosuri. Posibile calatorii. Intalniri sau comunicari telefonice cu rudeniile. Inclinarea profesionala spre parteneriate si colaborari la distanta sau cu oameni de la distanta. Multe convorbiri in plan contractual si de colaborare. Multa comunicare cu partenerul. Acesta poate calatori in interes de servici. Posibile probleme in legatura cu o institutie sau cu o firma. Atentie la sanatate, mai ales pe fondul unor chestiuni cronice. Pot exista sensibilitati de hipertensiune, sistem nervos, sistem circulator, spate, articulatii si gambe. Chestiuni financiare mai vechi pot aduce unor nativi probleme cu o institutie sau cu cel putin o persoana, probabil mai mare ca varsta.


VARSATOR


Multi vor primi bani si vor calatori, ori isi vor planifica excursii. Nativii sunt plini de energie, dar sunt in general dizarmonici. Se cearta, au neintelegeri cu partenerul sau cu unii colaboratori. In plan relational exista o neintelegere, probabil pe fond mai vechi. Poate fi, in cazul unora, o situatie contracdictorie, in urma careia se impune o alegere, ori intre a fi cu un partener sau altul, ori intre continuitatea si incheierea relatiei. Atat nativii, cat si partenerii e bine sa fie atenti la sanatate, mai ales pe fondul unei eventuale probleme cronice.


PESTI
Pe de o parte, nativii se umplu de energie proaspata si regeneranta, insa spre finalul saptamanii multi vor simti o scadere energetica si nu e exclus sa apara unele sensibilitati ale sanatatii. In acest caz, atentie, de exemplu, la inima, tensiune, sistem circulator si la zona spatelui. Vor avea de rezolvat diverse lucruri, unele financiare, ori cu referire la acte financiare si anumita firma sau institutie. Nativii sunt solicitati si trebuie sa isi planifice ordonat programul. Altfel apar agitia si stresul. Neintelegeri cu o persoana tanara. O rudenie poate avea probleme, probabil pe plan relational. Nu este exclusa o veste despre divortul cuiva. Planurile relational si sentimental nu sunt foarte favorizate. Un obiectiv profesional e blocat sau se lasa asteptat. Neintelegri cu un coleg de munca, posibila cearta. Neintelegeri cu o firma, o institutie, un sef sau o sefa. Disensiuni si probleme in cariera si in plan profesional. Multi vor primi bani. Partenerul e posibil sa aiba probleme personale si neintelegere sau cearta cu o persoana, probabil cu un domn tanar.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră