HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ce ne rezervă ASTRELE la început de primăvară

29 Feb 2016 | scris de Mara Răducanu
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Ce ne rezervă ASTRELE la început de primăvară

Oare cum se vor aseza planetele si ce ne vor rezerva astrele în această săptămână? Site-ul mariustuca.ro, va prezinta HOROSCOPUL ACESTEI SĂPTĂMÂNI, realizat de Prof. Dr. Dumitru Paraschiv. Sa aveti un an cu noroc si cu impliniri pe toate planurile! O săptămână si o primavara minunată!

danutparaschiv@yahoo.com

 

BERBEC


Vesti despre lucruri noi, in general bune, inclusiv in plan profesional si despre schimbari. Unii afla o veste mai trista despre o persoana mai in varsta. Atentie la sanatate sau probleme financiare directe, ori ale partenerului, mai ales Marti si Miercuri. Vizite in familie sau de la persoane din familie. Posibile calatorii. Partenerii pot avea probleme financiare sau bancare. Atentie la sanatatea unei persoane mai in varsta din familie. Posibile probleme ic casa, referitor la casa, ori unele obiecte.


TAUR


Pe de o arte exista stabilitate si apreciere in cariera, insa multi vor avea si dizarmonie sau unele probleme in plan profesional, probabil din cauza unui coleg. Pe de alta parte, se pot baza pe o colega tanara, o sefa si pe sustinerea unui sef mai in varsta. Unii calatoresc in interes de servici. Disensiuni in plan sentimental, acolo unde exista o relatie. Posibile certuri si neintelegeri. Este nevoie de rezolvarea unor chestiuni in plan relational si financiar. Multi vor avea sanse de a intalni un nou partener.


GEMENI


Succes in cariera si o sansa destul de sensibila pe plan profesional, care apare la inceputul saptamanii. Cu toate acestea apare si opozitie sau blocaj in cariera sau intr-o afacere dupa caz, datorita unui litigiu, unei intarzieri sau unei probleme referitoare la o hartie oficiala. Colaborarile nu sunt favorabile, insa negocierile si sansele de a rezolva ceva in plan profesional sau relational exista in prima parte a saptamanii. Posibile probleme tehnice. Neintelegeri sau certuri in legatura cu un prieten sau cu un coleg, probabil de la distanta. Discutii in dezacord cu partenerul in legatura cu situatii referitoare la casa, ori familie.


RAC


Daca Luni cei mai multi vor fi plini de energie si de speranta, unora surazandu-le si o sansa in plan sentimental, Marti si Miercuri multi vor avea situatii dizarmonice. Pot aparea sensibiulitati ale sanatatii, stres, certuri, probleme la servici, in legatura cu un coleg, blocaje sau amanari, ori probleme in casa, ori cu o persoana din failie. Atentie la sanatatea personala si a unei rudenii mai in varsta. A doua parte a saptamanii favorizeaza intalnirile, planul relational, negocierile, multi avand succes pe aceste planuri. Unii incep o noua afacere, o noua colaborare sau o noua relatie. Altii vor rezolva unele hartii oficiale. Preocupari si rezolvari in planul auto sau cu referire la alte chestiuni tehnice. Vesti de la distanta, respectiv din strainatate. Unii rezolva aspecte juridice sau bancare.


LEU


O saptamana cu probleme, stres, alternand cu unele rezolvari si oportunitati. Atentie la sanatate, stres, minciuni si iluzii, pentru unii predispozitia dizarmonica existand chiar din Sambata care a trecut. Atentie la abuzuri privind alcoolul si la pericol de toxicitate. Nu putini sunt cei care apeleaza la medicamente la inceputul saptamanii. In planurile relational si sentimental exista stabilitate, insa exista si probleme. Pot fi neintelegeri, se pot descoperi sentimente false, minciuni din patea unuia sau altuia dintre parteneri. Nu sunt excluse protestele si certurile, una din cauze find si faptul ca nativii au sansa de a fi cu alcineva. Exista pentru multi sansa de a intalni un nou partener in prima parte a saptamanii. Duminica aduce impacare si este o zi mai favorabila relatiei si intelegerilor. Marti si Miercuri subliniaza probleme si dezacorduri, iar perioada Joi - Sambata va fi mai armonica aducand pentru multi un plus de liniste, de iubire, de prietenie sau de rezolvari.


FECIOARA


Nativii incep saptamana in armonie, cu buna sustinere sau comunicare din partea unei prietene, unui prieten sau unei rudenii. Neintelegeri cu unele persoane din familie. Posibile probleme cu partenerul in legatura cu o situatie din casa, din familie sau cu o persoana din familie. Unii au probleme de propriete, referitoare la casa, ori teren. Atentie la sanatate, in special pe fond circulator, vascular, hipertensiv, in partea de jos a picioarelor, ori in zona spatelui. Relatia este favorizata in prima parte a saptamanii. Tot atunci unii vor avea sanse noi in plan relational. Posibile conflicte, ori neintelegeri la servici.


BALANTA


Banii se cheltuiesc repede. Unii vor primi bani de la o persoana, probabil din familie. Posibile neintelegeri cu partenerul sau cu altcineva in legatura cu banii. Multi vor calatori. Convorbiri cu rudeniile. O rudenie poate avea probleme de sanatate. Succesul si oportunitatile pe plan sentimental alterneaza cu stari conflictuale sau certuri pe acelasi plan, ori in legatura cu o relatie mai veche, acolo unde aceasta exista. Posibile neintelegeri si certuri. La servici situatia alterneaza intre bine si rau. Un sef poate fi suparat. Nu sunt excluse disensiunile. Altii vor avea o sansa efemera in pla profesional.


SCORPION


Nativii primesc multa energie. Inca de la inceputul saptamanii apar stari conflictuale sau neintelegeri cu persoane tinere din familie, cu cineva de la o institutie sau de la o firma, ori in plan sentimental. Situatia familiala este uneori agitata. In acest sens, atentie mai ales Marti si Miercuri! Atentie la sanatate! Posibile tensiuni financiare sau probleme pe acest plan. La servici exista o problema mai veche si se poate isca si alta, in curand. Posibile dezinformari si iluzii la servici si in in plan social. Pe plan sentimental multi vor avea sansa de a intalni pe cineva sau de a se implica intr-o relatie la inceputul saptamanii. Atentie la mincuni, aparente si iluzii, inclusiv, in cazul special in care cineva care insista poate sa fie un domn, coleg de munca sau om cu pozitie sociala.


SAGETATOR


Nativii se vor umple de energie, vor creste in curaj si incredere in sine. Preocupari medicale, probabil pe fondul unor afectiuni deja existente. Posibil tratament medical, respectiv farmaceutic. Atentie la zona picioarelor, in special in partea de jos, la sistemul circulator periferic, la articulatii si la zona spatelui. Preocupari pentru casa si familie. Posibile sosiri de colet sau de bunuri in casa, ori achizitii. Succes in cariera. Stabilitate financiara. Intelgerea cu unele rudenii se observa a nu fi buna sau favorabila. Posibile probleme in casa, ori cu o persoana mai in varsta din familie. Sansa de a intalni, probabil neasteptat un posibil partener. Sanse in plan relational.


CAPRICORN


Stari conflictuale sau neintelegeri cu o rudenie sau cu alta persoana, posibil un domn de la distanta. Atentie la probleme de natura bancara, juridica, ori didactica. Multi sunt implicati in necesitatea de a rezolva probleme financiare mai vechi sau mai recente, motiv pentru care pot avea situatii conflictuale cu unele persoane. Solutia principala tine chiar de ei. Posibile probleme in casa, ori cu referire la obiecte de natura tehnica. Atentie la sanatate, in special la sistemul nervos, genunchi, gambe, glezne, spate si sistemul circulator.


VARSATOR


Nervozitate, in legatura cu aspecte de ordin sentimental sau profesional. Posibile neintelegeri sau certuri cu o tanara, dar si cu un domn tanar,partener sau coleg. Probleme trecatoare in plan profesional. Preocupari estetice si pentru achizitii. Relatia poate fi oscilanta intre neintelegeri si armonie.


PESTI


Stari de stres si eventuale neintelegeri la servici, respectiv pe plan profesional. Atentie la sanatate, in special unde exista sensibilitate hipertensiva, probleme cu retentia de lichide, probleme in partea de jos a picioarelor sau in zona spatelui. Cineva ii poate ajuta pe nativi in domeniul auto, ori in alt plan tehnic. Altfel, nativii au energie si unele sanse pe planurile personal, financiar si profesional.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră