Honda recheamă în service peste 2000 de mașini din România

01 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Honda recheamă în service peste 2000 de mașini din România

Honda Trading România a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor despre începerea unei campanii de rechemare în service a 2.264 de mașini, se arată într-un document publicat pe site-ul ANPC.

Este vorba despre modelele Civic și CR-V, produse în perioada 2006 — 2008, în Japonia și Marea Britanie. În cazul unora dintre vehiculele vizate, modulele de umflare a airbag-urilor pentru pasageri pot produce o presiune prea mare dacă se declanșează în caz de accident. Această presiune în exces poate duce la deteriorarea modulului", se arată în notificarea Honda Trading România, care precizează însă că nu s-a produs vreun incident de acest fel.

Compania a luat măsura de înștiințare a reprezentanților săi din toată țara, care, la rândul lor, urmează să contacteze clienții ce pot fi afectați de apariția acestui inconvenient. Remedierea defectelor ce pot apărea din cauza acestei probleme, precum și aducerea la conformitate a modelelor afectate, se va face gratuit, fără niciun cost din partea clienților. Durata operațiunilor este de aproximativ o oră .

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră