Halloween. Week-end Horror la București Mall și Plaza Romania

29 Oct 2015
Halloween. Week-end Horror la București Mall și Plaza Romania
 Un Scary Show de neuitat, sesiuni foto „terifiante”, jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize vor  anima București Mall în weekend-ul de Halloween, pe 31 octombrie și 1 noiembrie.

Un weekend plin de mistere li se pregătește vizitatorilor București Mall, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Mall-ul va fi transformat într-un loc spectaculos, din care nu vor lipsi dovlecii, personajele costumate, jocurile, dansul și „sperieturile”. 

Deschiderea weekend-ului „horror” va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, cu un Scary Show  care îi va lua prin surprindere pe vizitatorii mall-ului, de la 18.00 și 20.00.  Aceștia vor recunoaște melodii celebre, reinterpretate într-un mod neașteptat, în costume spectaculoase de Halloween.

În ambele seri, între 18:00 și 21:00, personajele care vor prinde viață în București Mall se vor poza cu vizitatorii la un Mysterious Photo Corner special amenajat. Părinți și copii deopotrivă se vor distra făcându-și selfie-uri și fotografii „terifiante” pe care le vor primi apoi drept amintire.

Duminică, pe 1 noiembrie, între 11:00 și 14:00, în cadrul Clubului Copiilor va avea loc o ediție specială de Halloween - Ghosts & Kids. Cei mici sunt așteptați în costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzită de fantomă din materiale textile și decorațiuni cu lilieci. Cel mai frumos costum va fi premiat. Programul cuprinde și jocuri tematice, dansuri, karaoke, lecții de magie și multe alte surprize.

Pe de altă parte, Plaza România a pregătit un maraton de filme horror pentru cei mari, dar şi ateliere de creaţie, parade de modă cu costume de groază şi spectacole de teatru pentru cei mici.

În data de 30 octombrie, de la ora 23.30, debutează cea de-a cincea ediţie a Halloween Movie Marathon, găzduit de cinematograful Movieplex din incinta Plaza România. Patru filme horror a căror premieră are loc în 2015 vor rula în noaptea de 30 spre 31 octombrie -"Poltergeist", "Insidious: Capitolul 3", "Viziuni" şi "Crimson Peak".

Biletele au fost puse în vânzare pe data de 16 octombrie, iar, până la ora actuală, s-au vândut peste 1.900. Având în vedere ediţiile din anii precedenţi ale evenimentului, se estimează că biletele vor fi sold out până la data evenimentului şi că aproximativ 2.400 de spectatori vor fi prezenţi la Halloween Movie Marathon.

La Plaza România, distracția celor mici începe pe 31 octombrie, de la ora 12.00 şi continuă pe 1 noiembrie. În aceste două zile, copii îi aşteaptă, până la ora 15.00, ateliere de creaţie – juniorii vor putea decora bostani, vor participa la sesiuni de face painting şi se vor deghiza în fantome.
Urmează apoi parada costumelor de groază, dar şi spectacole de teatru "de groază". Tot în spiritul Halloween, cei mici se vor putea fotografia alături de vrăjitoare şi de zombi la photo corner-ul special amenajat în incinta mall-ului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră